Advies en collectie

Vrouwen kunnen soms heel kieskeurig zijn als het gaat om verlovingsringen. Om zeker te zijn dat de ring haar zal bevallen kan je dit doen door aan haar laten haar ring zelf te kiezen of ontwerpen. Hierdoor ga je natuurlijk gene verrassing element van het aanzoek meer kunnen doen maar het is beter geen verrassing te doen dan een verkeerde keuze. De bedoeling is dat de ring haar moet bevallen. Meeste mannen kennen min of meer de smaak van hun vriendinnen. Indien je geen flauw idee hebt watt en waar je moet beginnen dan moet je wel op de manier te werk gaan.

Sommige vrouwen denkan op een andere wijze. Indien zij is de drager van de ring dan moet alles volgens haar smaak verlopen. Dus de man hoeft voor haar niks te kiezen. Let wel op dat dit is voornamelijk afhankelijk van de type vrouw. Je zal een betere idee van haar persoonlijk moeten hebben.

Wat je haar kan laten kiezen is natuurlijk de vorm van de ring en dus de vorm van de diamant. Deze komen in vele vormen en stijlen. Je hebt dus de ronde, vierkante , rechthoekige ovale, hartvormige en noem maar op. Vergeet ook niet dat diamanten komen in verschillende kleuren voor. Er zijn blauw, geel, roze of zwart en natuurlijk wit diamanten. De witte stenen zijn de meest populaire type kleuren. Echter sommige van de gekleurde diamanten kunnen heel duur zijn.

Dan kan je haar laten een keuze maken tussen de goud, zilver of platina metalen. Voor de verlovingsringen is de goud meest gekozen type metaal. Echter andere type zijn ook in aanbod. Zodra jullie alles hebben gekozen dan kunnen jullie haar maat laten opmeten. Hiermee zal zij zeker tevreden zijn en ook gelukkig met haar eigen ontworpen of gekozen ring.