Diensten

Reparatie Juwelen:

Heeft u oude juwelen die u wilt laten repareren?  Dan bent u op het juiste adres. Wij kunnen alle soorten juwelen repareren, solderen, polijsten en roderen.  Wij repareren zilver, goud en platina juwelen. Titanium en Tungsten juwelen kunnen wij niet repareren.

Aanpassen Ringmaat:

Zijn uw vingers te groot of te klein geworden? Heeft u een ring gekregen die te klein of te groot is? Dan kunt u terecht bij ons voor het aanpassen van de maat. Alleen zilver, goud en platina ringen kunnen aangepast worden.

Ontwerpen Trouwringen:

Gaat u binnenkort trouwen? Dan hebt u trouwringen nodig. Bij Tom van den Bosch helpen wij u graag verder met uw trouwringen.

Ontwerpen Verlovingsring:

Bent u op zoek naar een verlovingsring? Dan helpen wij u graag verder met uw zoektocht. We hebben alle soorten diamanten verlovingsringen in ons winkel.

Graveren van juwelen:

Wij kunnen volgende juwelen voor u ter plaatste graveren. Trouwringen, verlovingsringen, kettingen, bracelet, (sommige oorbellen) en naam plaatjes.

De kost van de gravure is 28 euro per gravure. Voor trouwringen komt het op 48 euro. (set korting).

Inkoop oud goud:

Hebt u oud goud liggen die u niet nodig hebt? Dan kunt u deze aan ons verkopen aan de dagelijkse markt prijzen.  Wij hebben altijd competitie inkoop prijzen.