Indische sieraden

Soorten Indische sieraden

Sieraden of juwelen zijn topics die elke vrouw van elke leeftijd interesseren. Een vrouw kan de meest verfijnde kledij aan hebben maar zonder een gepaste juweel zat de complete look onvolmaakt zijn. Indische juwelen met hun unieke ontwerpen geven een definitie van perfectie en dat maakt de uitstraling van de vrouw onweerstaanbaar. India staat bekend voor zijn geschiedenis van juwelen en je kan een heel grote collectie van sieraden daar vinden.

Sieraden gemaakt van goud hebben een heel simpele en toch aantrekkelijk ontwerpen. De gouden kleur heeft vele inspiratie gedaan en maakt nog steeds veel indruk in de design wereld. De juwelen worden gemaakt met verschillende patronen waardoor ze een unieke werkt stuk worden. Daar wordt de goud als symbool van welvaart gezien.

Er bestaan ook antieke juwelen die vrij populair zijn. Of dat nu ringen of kettingen zijn, de antieke juwelen hebben zeker een wel verdiende plaats in de Indische juwelen markt. Ze hebben ook een heel hoe prijskaartje waardoor ze nog unieker worden.

India is bekend voor zijn cultuur en variƫrende kleuren. Deze kleuren worden mooi getransporteerd in de Kundan juwelen. Ze worden zo genoemd door de instellingen van de edelstenen. Deze vorm van juwelen werd al van vroegs af vervaardig en doorheen de jaren zijn ze heel bekend geworden. Door de combinatie van edelsteen met de instelling van de werk stuk ga je zeker onder indruk zijn van deze type juwelen.

Nog een prachtige type juweel is de Navratna juweel. Het heeft een grote bijdrage geleverd inde Indische juwelen markt. Deze worden met negen stenen gemaakt als representeren van de negen planeten. Ze staan als teken va geluk en goedheid .

tomvandenbosch tomvandenbosch