Verlovingsringen

Advies:

Wanneer het gaat over de verlovingsringen, adviseer ik mijn klanten om zo veel mogelijk tijd te nemen vooraleer je iets koopt. Het is niet zo makkelijk om ineens een keuze te maken. Bij ons hebben we heel veel ontwerpen. Elke ontwerp heeft zijn eigen stijl en maat.

Een verlovingsring is een speciale stuk juweel. Meestal de mannen hebben wat moeite om een juiste keuze te maken. Daarom geef ik altijd wat advies erbij. De eerst vraag dat ik altijd stel is wat de budget is. Je moet goed weten hoeveel je bereid bent om te  spenderen. Zo kan je natuurlijk de grote aanbod van de ringen wat beperken en richting naar dat ideale ring volgen.

Verassing?

Als je van plan bent om haar te verassen dan moet je op de hoogte zijn van haar smaak. Doe wat opzoekingswerk. Je moet weten wat voor ringen zij houdt. De smaken van vrouwen kunnen heel verschillend zijn. Als het geen verassing is dan moet je zeker met haar bij ons langskomen. Samen zullen jullie dan een geschikte keuze maken.

Prijs?

Nog een belangrijk tip bij de verlovingsringen zijn de diamanten. Tegenwoordig bestaat er bijna geen enkele verlovingsring zonder een diamant.  Daarom hebben we mooie en informatieve brochures die meer uitleg geven over verschillende type diamanten. De diamanten spelen een heel grote rol bij de prijs bepaling.  Voor meer informatie aarzel niet om ons te contacteren.

Tom van den bosch Verlovingsring 1 tom van den bosch verlovingsring 2